joi, 19 august 2010

Misterul Get



A mai trecut o jumătate de veac şi problemele ETNO GENEZEI neamului nostru românesc sunt aceleaşi. Ne propunem să aducem în lumină repere istorice mai puţin cunoscute sau comentate, care oferă o nouă perspectivă în cunoaşterea adevărului trecut al strămoşilor noştri, pe de o parte, iar pe de alta, să regândim limba românească în structura sa intimă, prin ipoteza getică.
Geţii au fost aparţinătorii castei IO, regi şi mari preoţi ai întregii antichităţi, misterul get constituind cheia de boltă a cunoaşterii adevărului. Ei au CODIFICAT limba primară adamică, sintetizând întreaga ştiinţă a trecutului.
Prin decodificarea scrierii hieratice vom afla originea alfabetului, ca şi primul scris din lume... Pentru aceasta va trebui să acceptăm o soluţie matematizată, sisifică şi vom observa cu bucurie că izvoarele istorice în uz se completează fericit cu cele ''pierdute'' şi mai ales amănuntul că, de fapt, au fost ÎNCIFRATE, în ''pierduta'' limbă a dacilor, adică în buna limbă românească. Falsificarea istoriei nu se poate face decât prin falsificarea limbii. Iată, deci, câteva repere care au stat la baza elaborării ipotezei getice, pe care le vom regândi ''sine era et studio''.

Fragment din volumul ''Scrierea Secretă'', de Tudor Diaconu ''Moşu''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu